Even voorstellen

Wij zijn een strategisch marketing- en organisatieadviesbureau uit Amsterdam.

 

Opgericht in 2016 door Bas Stok die zijn ervaring op gebied van marketing en duurzaamheid o.a. bij HEINEKEN en Jacobs Douwe Egberts heeft opgedaan.

 

Vanuit een groot netwerk en strategische samenwerkingsverbanden combineert hij expertise, creativiteit en  projectmatige aanpak die jouw business dé boost voor de toekomst geeft.

Over Bas:

 

Met een gedegen achtergrond in Marketing, IT & Duurzaamheid, een voorliefde voor projectmatig en resultaatgericht werken en de wens om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de FMCG en Retailsector heb ik vele commerciële en duurzame uitdagingen mogen oplossen.

 

Hierbij heeft altijd de toegevoegde waarde van de oplossing centraal gestaan. Het samenstellen van en samenwerken met professionele en flexibele teams geven veel plezier in werk en de gewenste resultaten.

 

Tijdens deze processen daag ik mijzelf continue uit om vast te stellen of uitgangspunten tot de beste resultaten leiden.

 

In mijn vrije uren ben ik zoveel mogelijk op het water te vinden of trek ik er met de camera op uit op zoek naar mooie composities.