Wat we doen

Bij Inclusive Brands werken we op een gestructureerde wijze in kort cyclische projectmatige trajecten om het maximale uit jouw merk, product en diensten te halen.

 

Creatieve en slimme oplossingen worden op een praktische wijze geïmplementeerd. Dus geen hoog over strategische plannen maar een set concrete doelstellingen gebaseerd op een toekomstbestendig fundament.

 

De beste professionals worden hiervoor ingezet om je bedrijf en merk op een duurzame wijze te laten groeien. Altijd vanuit een merk benadering en zakelijk perspectief.


Strategie

De allereerste en belangrijkste vraag: Waarom doe je wat je doet?

Vaak is het beantwoorden hiervan best lastig of in de loop der jaren een beetje op de achtergrond geraakt. Geen probleem, Inclusive Brands helpt je bij het (opnieuw) formuleren hiervan. Samen vertalen we deze naar heldere en haalbare doelen.

 

(Trade) Marketing

Waar sta je als merk voor?

Wat is de essentie en wat draagt het merk bij? Maar ook; welke doelgroep wil je bereiken en hoe doe je dit dan?

Hoe bereik je nieuwe klanten en hoe laten we het merk groeien?

Wij helpen je bij het aanbrengen van focus om marktpotentie te benutten.

Organisatie

Overzichtelijke structuur, transparante en persoonlijke doelen. Daar staan we voor. We laten tot op medewerkersniveau zien wat je bijdrage aan de missie is. Concreet, meetbaar en op een aantrekkelijke wijze gebracht. Daag elkaar uit om het beste resultaat te halen. Ga voor lange termijn waardering en korte termijn successen.